Ik in 010 en de Kinderboekenweek 2021

Kinderboeken rondom beroepen staan centraal tijdens de Kinderboekenweek 2021, welke loopt van 6 t/m 17 oktober 2021. De Erfgoedpartners van Ik in 010 hebben een mooi programma samengesteld voor Rotterdamse scholen waarin jouw klas aan de slag gaat met het thema ‘Worden wat je wil’. Jouw klas kan hieraan kosteloos deelnemen.

Programma’s

Meld je klas direct aan voor één of meerdere programma’s die Museum Rotterdam, Nederlands Fotomuseum, Archeologie Rotterdam (BOOR) en het Stadsarchief Rotterdam speciaal voor de Kinderboekenweek hebben ontwikkeld. Bij de beschrijving van de programma’s vind je meer informatie over het aanbod en de randvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op deze pagina met daarop een overzicht van alle programma’s waaraan jouw klas kosteloos kan deelnemen en schrijf je snel in.

Aan de slag met ontwerpboxen?

Plezier in lezen vergroten door te ontwerpen. Ontwerpen heeft een positief effect op de leesbevordering. Door iemand uit een boek te helpen met het oplossen van een probleem, voelen kinderen zich meer betrokken en groeit hun plezier in lezen. Zo worden kinderen gemotiveerde lezers, creatieve denkers en probleemoplossers. Speciaal voor de Kinderboekenweek zijn er ontwerpboxen. Neem snel een kijkje op www.ontwerpenindeklas.nl/ontwerpbox/

Top