Ik in 010 en de Kinderboekenweek

Ga terug in de tijd met Ik in 010! Speciaal voor de Kinderboekenweek, welke loopt van 30 september t/m 11 oktober 2020, hebben de Erfgoedpartners van Ik in 010 een mooi programma samengesteld voor Rotterdamse scholen waarin jouw klas op zoek gaat naar het antwoord op de vraag ‘En Toen?’. Jouw klas kan hieraan kosteloos deelnemen.

Programma’s

Meld je klas direct aan voor één of meerdere programma’s die het Belasting & Douane museum, Chabot Museum, Museum Rotterdam, Museum Rotterdam ’40-’45 NU en het Stadsarchief Rotterdam speciaal voor de Kinderboekenweek hebben ontwikkeld. Bij de beschrijving van de programma’s vind je meer informatie over het aanbod en de randvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op deze pagina met daarop een overzicht van alle programma’s waaraan jouw klas kosteloos kan deelnemen en schrijf je snel in.

Top