ONZE TIP Bevorder leesplezier met de Kinderboekenweek ontwerpboxen

Nog even en dan is het de Kinderboekenweek. Dit jaar loopt deze van 30 september t/m 11 oktober 2020. Onze tip: Bevorder leesplezier met de Kinderboekenweek ontwerpboxen. Kant-en-klare ontwerpactiviteiten bij de meest interessante thematitels, waarmee je direct aan de slag kunt in de klas.

Ontwerp mee

Ontwerp mee tijdens de Kinderboekenweek en maak van kinderen gemotiveerde lezers, creatieve denkers en probleemoplossers. Maak dino-uithak-eieren met de kinderen uit groep 1-2 en ontwerp oplossingen om de dino’s te helpen. Help met groep 3-4 de piramidebouwers uit het Oude Egypte, die wel twee miljoen stenen moesten verplaatsen. Met groep 5-6 kun je de Romeinse soldaten helpen, die een rugzak droegen van wel 40 kilo… En groep 7-8 ontdekt dat Trudi in de Tweede  Wereldoorlog ook in quarantaine heeft gezeten, net als wij. Zij helpen Trudi.

Meer weten en bestellen

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie over de ontwerpboxen en om direct te bestellen.

Top