WILDE PARADE in Rotterdam Centrum

Vrijdagavond 20 maart, vanaf 19.00 uur, is het centrum van Rotterdam het toneel van de Wilde Parade. Ongeveer 1.000 kinderen, ouders, ouderen en andere deelnemers lopen met muziek en zelfgemaakte objecten een route via de Westblaak, de Markthal en de Lijnbaan naar ’t Landje in Cool-Zuid.

De lente staat voor de deur

Met de Parade vieren de initiatiefnemers basisschool ’t Landje, de Van Oldebarneveldtschool en cultuurhuis WORM dat de lente weer voor de deur staat. Bovendien is de Parade een mooie gelegenheid voor de jonge en oude bewoners van Rotterdam Centrum om elkaar eens wat beter te leren kennen.

Doe je mee?

De weken voor 20 maart wordt er gewerkt aan de productie van de objecten. Op 4, 11 en 18 maart, van 19.00 tot 21.00 uur gebeurt dat op de William Boothlaan 18 in Rotterdam en op zaterdag 14 maart is er vanaf 14.00 tot 19.00 uur een ‘Objecten Jam’ in WORM, Boomgaardsstraat 69. Iedereen die mee wil doen kan zich opgeven via wildeparade@gmail.com.
Na afloop van de Wilde Parade op 20 maart is er een afsluitend feest in WORM, met o.a. Brunzyn en DJ mr Winter. Iedereen kan meedoen aan zowel de Parade als aan het maken van objecten. Kijk hier voor meer informatie of bel 06-13443432 (Yoland de Pater).

Mede mogelijk gemaakt door:

Aan de Wilde Parade nemen naast de initiatiefnemers ook De Herenplaats, het Wereldmuseum, TENT, Cool aan de Gang, Willem de Kooning Academie, Ik in 010, Gelukswandelingen van Misja Immink, Scrap, Chabot Museum, Jozef van Rossem en museum Rotterdam deel. Het VSB Fonds, Stichting Volkskracht, Opzoomer Mee en de Vrienden van ’t Landje zorgen voor financiële ondersteuning.

Top