Over de drempel!

Busrit speciaal voor Rotterdamse leraren po langs verrassende culturele bestemmingen

Het KCR wil je bedanken voor je inzet om leerlingen enthousiast te maken voor kunst & cultuur. Met een bus van BUZZ010 word je langs een paar van de leukste culturele bestemmingen in de stad gevoerd. Welke dat zijn blijft nog even een verrassing. Zeker is dat je hiermee de drempel over gaat, de klas uit en de stad in.

We dagen je uit drempels over te gaan die je niet eerder hebt genomen. Het doel: ontdekken wat er achter die onbekende drempels ligt en waar de kansen hiervan liggen voor jouw klas. Neem vooral ook je collega’s mee!

Praktische informatie

Voor: Leerkrachten Primair Onderwijs
Wanneer: Woensdag 6 maart 2019
Tijd: van 13.30 uur tot 16.30 uur
Kosten: GRATIS

Schrijf je hier in de voor deelname aan Over de drempel!

 

Ga voor de full experience!


Na de busrit kun je om 17.00 uur aanschuiven bij de culturele talkshow ‘Debatmeester’ in Blue City. Tickets zijn €10,- inclusief maaltijd. De bus levert je ter plekke af.

De talkshow gaat over de stad Rotterdam als leerschool: de klas uit en de stad in. Maar wat heeft de stad te bieden en hoe verleid je leerlingen om in een andere wereld te stappen? Met gasten die er toe doen, verrassende tafelgenoten, lekker eten en actuele en prangende vragen op het menu. Met: Sabrina Starke, Derek Otte en Joris Lutz.

Wil je meer weten over het avondprogramma of inschrijven voor de full experience, kijk dan op de site Over de drempel.

Top